
Gastronomische pizzabodems
Vraag hieronder jouw sample(s) aan
Het concept waarmee jij als horeca-ondernemer, cateraar, chef of food store eenvoudig de gezondste en lekkerste pizza's serveert zonder dat je een volleerde pizzabakker bent en zonder grote investeringen. Geef hieronder aan welke samples je zou willen ontvangen. Zodat je de stijl, die past bij jouw restaurant, zelf kunt bepalen.
Prebake pizzabodems
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze gastronomische pizzabodems. Maat, soort, gewicht en vorm zijn aan te passen. Alle onze handgemaakte bodems zijn licht verteerbaar door lange rijping en fermentatietechnieken. De pizza’s zijn gemaakt met een voordeeg of met een zuurdesem. Het meel dat wij gebruiken komt uit Europa en is niet gemodificeerd. Onze pizza’s zijn puur! Wij gebruiken geen meelverbeteraars. De pizzabodems worden gemaakt in onze bakkerij in Bilthoven.
Vraag hier je samples aan en maak een keuze uit: rustiek, pinsana, glutenvrij, traditioneel, oerpizza (met biet) of focaccia.